Lite svårt att blogga

Mina föräldrar är på landet och har tagit med sig modemet så tyvärr har jag inget internet på datorn och mobilblogga blir inte lika bra så jag får blogga mer sen helt enkelt! Puss


Svenska filmer

De flesta verkar tycka att svenska filmer är riktigt dåliga. Jag kan hålla med, det finns få guldkorn. Ofta är skådespelet rätt dåligt, det finns inte många svenska skådespelare som är hollywoodmaterial, i annat fall är filmen bara dåligt regisserad eller har en dålig handling eller så är det något annat som suger. Trots detta kollar jag väldigt mycket på svenska filmer, haha! Har inte sett alla eller kanske inte ens de flesta men jag håller faktiskt rätt bra koll på vilka filmer som finns och kollar jag på film blir det ofta en svensk. Konstigt egentligen med tanke på att jag inte alls tycker att dom är speciellt bra jämfört med en amerikanska filmer till exempel, men det är något jag gillar, det känns rätt chill att kolla på svenska filmer. Har sett alla Beck-filmerna och nästan alla Wallander, är väl bara några få jag inte hunnit beta av än.
 
Vill man ha riktigt roligt borde man kolla på Felix Recenserar på youtube. Han recenserar dåliga svenska filmer eller filmer med svensk dubbning och det är många ungdomsfilmer som blivit recenserade. Kanske inte är allas humor men grejen är inte att man ska sitta och asgarva (även om det händer), han är bara så otroligt skön och kan recensera filmer på ett riktigt roligt sätt. Har sett nästan alla hans recensioner, dock är dom väldigt långa men det är riktigt värt att kolla på dom! Sen är det en väldigt unik grej att inte bara recensera filmer rakt av utan göra på det sättet som han gör. Lägger in två här i inlägget, kunde inte välja mellan Sökarna och Stockholmsnatt så det fick bli båda ;) Älskar kultfilmer!
 
 
 
 Kolla på min senaste video!

 Ny blogg

Jag har varit krånglig och bytt blogg hit och dit en del, men nu är jag nöjd med namnet och allt det där. Hade ingen lust att göra om designen på min gamla blogg, är alldeles för seg i hjärnan för att mixtra med sånt! Får se om jag gör det senare. Kommer alltså att blogga här från och med nu och då kommer jag att blogga om skönhetsrelaterade saker och lite annat. Ska försöka att blogga så lite som möjligt om min vanliga vardag, alltså inga inlägg där jag typ skriver "tog bussen till jobbet imorse och nu är jag hemma igen" för sånt är ju inte speciellt intressant att läsa (enligt mig då).
 
Får se om bloggmotivationen kommer tillbaka, det har ju varit lite torrt på senaste tiden men av någon anledning har jag verkligen inte haft lust att blogga, trots att det funnits saker att blogga om och att jag haft tid. Har ju kommit igång lite med videorna på youtube så tänkte att jag ju måste ha en blogg, känns lite skumt att inte ha någon blogg att länka till så folk faktiskt skulle kunna kolla så det fick bli en nystart :) pinsam jag är som aldrig kan bestämma mig och är så löjligt dålig på att blogga, hehe. Jag borde inte lova för mycket heller men har saknat bloggandet mycket så det borde vara på tiden att börja. Aja, adios!