Hehe

Tja, det va ett tag sen för jag är dum i skallen. Har tänkt att jag skulle blogga men sen har det slipped my mind innan jag hunnit börja. Har varit sjuk och jobbat så har varit trött och seg, sen har det varit lite hektiskt vissa dagar så man blir väldigt seg i hjärnan och trött.
 
Förra helgen hade vi halloweenfest, det var rätt kul även fast jag kände mig lite seg och krasslig :) Gjorde en rätt lyckad sminkning enligt mig själv så jag ska lägga in en bild på't!
 
Jag och min kompis Max
 
Hittade inspiration från en tutorial på youtube och trodde verkligen inte att jag skulle lyckas så bra som jag tyckte att jag gjorde. Hade säkert kunnat vara bättre på sina ställen men jag blev väldigt nöjd och fick massor av komplimanger så :) 
 
Det har varit en skön helg, i fredags följde jag med till mina föräldrars kompisar och käkade gott och kollade på idol och matchen mellan Portugal och Sverige. Har nästan aldrig brytt mig om att kolla på matcher och sånt innan men det var riktigt kul, måste göras om :) i lördags firade vi 2 av min lillebrors kusiner som fyllt år, sen tog jag det lugnt hemma och åt glass. Idag har det varit mycket att göra hit och dit och rumfixande. Tar det lugnt nu och ska snart äta och kanske kolla på nån trevlig film med lite glass och sen sova och ladda upp för en ny jobbvecka. Ha det bra! Adios.


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: